RORO

Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa judecat pentru delapidare, e medic balneolog la Spitalul Orășenesc Jibou

Published at Monday, 15 July 2019, 20:07

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București, judecat pentru delapidare și luare de mită, este în prezent medic balneolog la Spitalul Orășenesc Jibou, din județul Sălaj, notează ziaruldesalaj.ro

de Andreea Radu

Florin Secureanu a ajuns la Spitalul Jibou după ce a promovat un concurs organizat în Cluj-Napoca. 

Potrivit ziaruldesalaj.ro, inițial, managerul unității, Alina Chivu, nu a dorit să răspundă întrebărilor venite din partea jurnaliștilor. 

La insistențele ziariștilor, o persoană de la Spitalul Orășenesc a confirmat că fostul director de la Malaxa lucrează în unitatea medicală: „Da, avem un doctor nou, balneolog. Secureanu! Florin Secureanu”. 

Conversația jurnaliștilor de la Ziarul de Sălaj cu omul care a confirmat că Secureanu lucrează la Spitalul Orășenesc a fost înregistrată. 

La scurt timp, directoarea unității spitalicești a confirmat și ea că Florin Secureanu lucrează la spital. 

Însă un medic de la Spitalul Colțea din București a declarat pentru sursa citată că, în realitate, Florin Secureanu nu face nimic la spitalul din Jibou. Medicul respectiv spune că a aflat că surse medicale că, inclusiv când este de gardă, Secureanu preferă să trimită pacienții la Spitalul Județean de Urgență Zalău sau la Cluj-Napoca pentru investigații 

Citește știrea integrală pe Ziarul de Sălaj. 

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Florin Secureanu după ce echipa de investigații a Gazetei Sporturilor a dezvăluit mai multe nereguli în activitatea managerială a acestuia, inclusiv cheltuieli fictive sau excursii în străinătate pe banii spitalului.

Next episode

În timp ce publicul și presa internațională elogiază curajul victimelor corupției lui Secureanu, fostul manager de la Malaxa, judecat pentru 1.106 furturi din spital, pozează ca salvator cu echipajele SMURD la inaugurarea heliportului de la Jibou!